thumb_1484918725markiezen

Uitvalschermen

Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Deze zijn geschikt voor elk type raam in een woning.

Een belangrijk voordeel van uitvalschermen is dat ze kunnen worden voorzien van verschillende soorten armen. Al deze armen zijn in diverse soorten en maten leverbaar.

Techniek en uitvoering
Een keur aan armsoorten kenmerkt de uitvalschermen. Welke armen gebruikt moeten worden, hangt af van de situatie. Een balkon dat met regelmaat harde wind vangt vraagt om een meer robuuste kwaliteit. 
Gekozen kan worden uit vaste, stormvaste of gasveer-armen. Wat voor u de beste keus is vertellen wij u graag!

Armen, kap en voorlijst zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium, dat naar keuze wordt geanodiseerd of gemoffeld.

Modellering 
De voorlijst is naar keuze rond of rechthoekig. Zowel de ronde voorlijsten als de rechthoekige voorlijsten zijn voorzien van een groef, waarin een volant kan worden geschoven. 

Doek 
Er is een bijna opbeperkte keuze uit doeken met effen kleuren, streep en fantasiemotieven.

Voordelen van het gebruikte doek:
– duurzame, zware kwaliteit (300 gram/m²) 
– vochtbestendig 
– rot- en schimmelvrij 
– luchtdoorlatend 
– vet- en vuilafstotend 
– UV-bestendig 
– bestand tegen weersinvloeden

Bediening
Kleinere schermen worden bediend d.m.v. een windwerk met slingerstang. Wenst u meer comfort, dan is een elektrisch bediend scherm wat voor u.
Nog luxer en gemakkelijker wordt het scherm door plaatsing van een zon/windmeter. Waardoor het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

Van Deelen Zonwering is al meer dan 30 jaar gerspecialiseerd in alle soorten binnen-en buitenzonwering. Wij leveren maatwerk en hebben hierbij service en kwalitet hoog en het vaandel staan.

Contact

Van Deelen Zonwering

Parallelweg 48

3959 BD Overberg

Copyright @ 2024 Van Deelen  Zonwering