thumb_1484918725markiezen

Rolluiken

Oerdegelijk en isolerend
In de zomer is een aangename temperatuur in huis heel wat waard! Maar ook met het oog op inbraak en geluidsoverlast is een rolluik absoluut een prijzenswaardig product! Bovendien kunt u slaapkamers van bijvoorbeeld kleine kinderen op ieder gewenst tijdstip donker maken of houden. 
Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende typen, die altijd aansluiten op de voor u benodigde afmeting en de toepassing. Of het nu gaat om de kleurencombinatie, het model van de omkasting of de bediening: u zegt het maar! Het juiste moment is aangebroken om u te overtuigen van de veelzijdige functies en de grote voordelen van een rolluik!
Techniek en uitvoering
Onze oerdegelijke producten zijn in vele kleuren leverbaar. Standaard bevatten de geleiders van een rolluik borstels om te zorgen voor een goede isolatie en vuilafstoting. Deze borstels staan tevens garant voor het geruisloos op en neer gaan van het solide pantser. Daarbij is het een groot voordeel dat al uw maatwerkrolluiken zeer vlot geleverd kunnen worden.
Ook een ronde rolluikkast met ronde geleiders behoort tot de mogelijkheden. De juiste samenstelling van het PA-schuim en de dubbelgelakte lamel zijn de ingrediënten voor een perfect rolluik waar u jaren plezier van zult hebben. Een rolluik is immers zonwerend, inbraakvertragend, geluiddempend en isolerend!
Qua bediening zijn er veel mogelijkheden: met een schakelaar, uw smartphone of de afstandsbediening.

Van Deelen Zonwering is al meer dan 30 jaar gerspecialiseerd in alle soorten binnen-en buitenzonwering. Wij leveren maatwerk en hebben hierbij service en kwalitet hoog en het vaandel staan.

Contact

Van Deelen Zonwering

Parallelweg 48

3959 BD Overberg

Copyright @ 2024 Van Deelen  Zonwering