thumb_1484918725markiezen

Screens

Het zonlicht effectief gefiltreerd
Vlakhangende zonwering, ook wel ‘screen’ genoemd, werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. 

Maar dit type zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen. Bijvoorbeeld wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent. Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden.

Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigszins open structuur. Hierdoor wordt het zonlicht voor zo’n 85 procent gefilterd. Het zicht naar buiten blijft hierbij behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk heeft. De screens zijn leverbaar met een afgeschuinde of een afgeronde kap in diverse kleuren.
Voor wat betreft het doek is er keuze uit een heel scala aan actuele kleuren.

Techniek en uitvoering
Het doek, verzwaard met een aluminium lijst, glijdt vanuit de kap tussen twee geleiders naar beneden. Kap, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. 
Screens zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar ook mooi!

Ritsscreen
De screens van van Deelen bieden u vele mogelijkheden. Naast de gewone screen, kunt u ook kiezen voor een windvaste en screen. De zogenaamde ritsscreen,heeft geen kieren meer en is windvast op elke hoogte.

Modellering
Voor niet te hoge ramen is een kapje van 75mm al voldoende; bij hogere ramen kan gekozen worden voor 85 of 95 mm of de moderne ronde  of afgeschuinde kap.

Bediening
Kleinere screens worden bediend d.m.v. band, grotere d.m.v. een windwerk met slingerstang. Wenst u meer comfort, dan is elektrische bediening echt wat voor u. Nog comfortabeler is automatische besturing, waardoor de screens zakken of juist worden opgehaald als de weersomstandigheden daartoe aanleiding geven.

Van Deelen Zonwering is al meer dan 30 jaar gerspecialiseerd in alle soorten binnen-en buitenzonwering. Wij leveren maatwerk en hebben hierbij service en kwalitet hoog en het vaandel staan.

Contact

Van Deelen Zonwering

Parallelweg 48

3959 BD Overberg

Copyright @ 2024 Van Deelen  Zonwering