thumb_1484918725markiezen

Bedieningen

Draadloze schakelaar
Met de draadloze (muur) schakelaar – dus zonder aansluitdraden – kiest u voor bediening van het zonnescherm vanuit een vast punt in uw woning. De plaats daarvan bepaalt u zelf. Wilt u meer draadloze bedieningspunten? Met hetzelfde gemak plaatst u er extra draadloze schakelaars bij.

Afstandsbediening
Een afstandsbediening geeft u optimale flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Want met de afstandsbediening zet u één of meerder zonneschermen gelijktijdig of onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie, waar u ook bent in of om uw woning. Desgewenst combineert u de afstandsbediening met draadloze schakelaars.

IO Homemotion (bediening via smartphone)
Somfy is bekend van motoren voor onder andere zonwering. Tegenwoordig zijn al uw somfy-producten te besturen vanuit uw stoel, uw werk, of zelfs op uw vakantieadres. 
Standaard zijn alle somfy-producten uitgevoerd met een opbouwschakelaar dicht bij bijvoorbeeld uw rolluik. Met de RTS-versie (Radio Technology Somfy) van de motoren is het ook mogelijk om met een afstandbediening in de directe omgeving te bedienen. 
Sinds enige tijd kunt u ook de zonweringen en andere producten bedienen d.m.v. uw smartphone, computer of tablet. Waar u ook bent, u heeft altijd controle over uw huis. 
TaHoma, zoals dit wordt genoemd, maakt draadloze communicatie en bediening via internet mogelijk.

Van Deelen Zonwering is al meer dan 30 jaar gerspecialiseerd in alle soorten binnen-en buitenzonwering. Wij leveren maatwerk en hebben hierbij service en kwalitet hoog en het vaandel staan.

Contact

Van Deelen Zonwering

Parallelweg 48

3959 BD Overberg

Copyright @ 2024 Van Deelen  Zonwering